Gençler İçin Tesettür Giyim Önerisi

Gençler için tesettür giyim parçaları oldukça farklıdır. Son yıllarda özellikle gençler için tesettür giyim kendine has bir hale bürünmüştür ve mevsimsel olarak bile ciddi dönüşümler geçirmektedir. Gençler tarafından kullanılan tesettür giyim günlük ve şık bir anlayış olarak birbirinden ayrılsa da rahatlık her açıdan en önemli faktördür.

 

Genç Tesettür Giyimin En Önemli Noktaları Nelerdir?

Genç tesettür giyimin pek çok önemli noktası olsa da bunların içerisinden en önemlisi giysiler arasındaki kombin uyumudur. Elbette bu her türlü giyim çeşidi için geçerli olsa da tesettür giyimde eşarp seçeneği de eklenmiştir. Bu nedenle eşarp aslında giyimin tamamlayıcısı görevindedir. Bu tamamlayıcılık sayesinde görüntü çok daha şık bir hale gelmektedir. Elbette iyi kombine edebilmek bu açıdan önemlidir.

 

Genç Tesettür Giyimde Trençkot

Gençler için tesettür giyim son yıllar kaban olarak nitelendirdiğimiz parçalar ile birlikte trençkotu da kullanmaktadır. Trençkot şık ve uzun görüntüsü ile pek çok tesettür giyimi tercih eden kadının ilk tercihi olmaktadır. Pek çok kadının dolabında bulunması gereken bu parça aynı zamanda görüntü olarak da her konsepte uymaktadır. Trençkotu spor ayakkabı ve bir mom jean ile çok spor bir hale getirebilir iken aynı zamanda kısa topuklu bir ayakkabı giyerek ve pileli bir etek ile kombine ederek çok daha zarif bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Trençkot renkleri bakımından da oldukça sade bir renge sahip olması sebebiyle pek çok kıyafeti kendisine yakıştırmaktadır.

 

Genç Tesettür Giyimde Pileli Etekler

Genç tesettür giyimin her zaman zirvesinde yer alan etekler biraz evrim geçirerek pileli etekler haline gelmiştir. Pileli etekler hali hazırda uzun yıllardır popülerdir. Ancak gençler için tesettür giyim söz konusu olduğunda pileli etekler daha genç bir anlayışa bürünmüştür ve renkli hallere gelmiştir. Bu etekler çok daha zarif bir görüntüye sahip olmanızı sağlar. Her kumaştan yapılabilmektedir bu nedenle de her kumaşta farklı bir görüntüye sahip olmaktadır. Pileli etekler renkli renklidir ve farklı kumaşlar ile hem şık hem de spor bir görüntüye sahip olabilmektedirler.

 

Genç Tesettür Giyimde Mom Jean

Gençler için tesettür giyim son yıllarda büyük değişimler göstermektedir. Kumaş pantolon ile başlayan genç tesettür giyimde pantolon serüveni yerini mom jean olarak adlandırdığımız rahat ve salaş kot pantolonlardır. Kot pantolonlar genelde skinny olarak bildiğimiz dar tasarımlara sahip iken mom jean son yılların en popüler pantolon modeli haline gelmiştir. Skinny jeanleri de tesettür giyimde görürüz ancak uzun tunikler ile sıklıkla karşımıza çıkar. Mom jeanler ise farklı bir biçimde daha belde biten üstler ile karşımıza çıkmaktadır. Bu sayede aslında tesettür giyim oldukça spor bir hale gelmiş olur.

 

Genç Tesettür Giyimde Ayakkabı

Genç tesettür giyimde topuklu ayakkabı son yıllarda az karşımıza çıkar çünkü yerini spor ayakkabıya bırakmıştır. Hatta bu spor ayakkabılar kalın tabanlıdır ve oldukça vintage bir görünüme sahiptir. Topuklu ayakkabı kullanımı ise halen devam etmekte olup eskiye göre daha azdır. Günümüzde en çok tercih edilen topuklu ayakkabılar kısa topuklu ve sivri burunlu topuklu ayakkabılardır.

Topuklu ayakkabıda da son yılların trend rengi olan krem veya onun gibi pastel tonlar tercih edilmektedir. Spor ayakkabıda ise en çok ve hatta büyük bir çoğunlukta beyaz spor ayakkabı görebilmek mümkündür. Beyaz spor ayakkabı tesettür giyimde sıklıkla karşımıza çıkmaktadır.

 

Genç Tesettür Giyimde Eşarp Tercihi

Gençler için tesettür giyim oldukça çeşitlidir. Özellikle son yıllarda tek başına gençler için tesettür giyim bir sektör haline gelmiştir. Eşarp da bunlardan biridir. Gençlerin eşarp tercihleri birçok insanın eşarp tercihinden daha farklıdır. Burada sadelik devreye girer. Gençler sade eşarp tercihi yapmaktadırlar. Bu nedenle aslında daha şık ve renkli giyinirken eşarpları daha sade tutmaktadırlar. Bu oldukça yayılır ve eşarp modasının öncüsü olarak gençler gösterilir. Gençler eşarp modasını belirlemektedir. Son yıllarda sade renklerde ve kaliteli tasarımlara sahip eşarplar göre sebebimiz de budur.

Gençler eşarp tercihi yaparken sade ve pastel tonları dediğimiz tonları tercih ederler. Aynı zamanda şıklığı ve rahatlığı bir arada bulundurmak isterler. Bunu kıyafetlerde gördüğümüz gibi eşarplarda da görmemiz mümkündür.