2021 Yeni Trend Boneler

2021 yeni trend boneler sık sık değişmekle birlikte her yıl popüler bir bone çeşidi karşımıza çıkmaktadır. Özellikle kaliteli kumaşlara sahip boneler kullanışlı ve şık olmakla birlikte trend olmaya da yatkındır. Bunlara ek olarak fırfırlı boneler, nefes aldıran boneler son yılların ilk tercihi olmaktadır. Bunun sebebi ise hem rahat hem de şık bir görüntüye sahip olmalarıdır.

 

Kaymaz Boneler

Kaymaz boneler kadınların zaten uzun yıllardır tercih ettiği bonelerdir. Bu nedenle dönemsel bir trend değil uzun yıllardır bir trend olarak kendini var eden önemli bir parçadır. Kaymaz boneler çok kullanışlı bir etkiye sahiptir.

 

Fırfırlı Boneler

Fırfırlı boneler son yılların trendidir. Genelde fırfırlı boneler tek başlarına kullanılır. Zaten eşarp ya da şal ile kullanımında görüntü olarak rahatsız edici bir hale gelir bu nedenle sade bir biçimde tek başına kullanılır. Fırfır detayları tek başına oldukça şık bir görüntüye sahiptir. Fırfırlı boneler desenli olmakla birlikte genelde deseniz versiyonları da vardır. Fırfır hali hazırda önemli bir detay olduğu için genelde desene ihtiyaç duyulmaz. 2021 yeni trend boneler söz konusu olduğunda akla ilk olarak fırfırlı boneler gelir.

 

Su Geçirmez Boneler

Su geçirmez boneler özellikle yazın deniz girerken en çok tercih edilen bonelerdir. Denize girerken eşarp takılmaz ancak onun yerine su geçirmez boneler kullanılır ve saçınız ıslanmaz. Bu sayede yüzdükten sonra saçınızı açmanız gerekmeden saatlerce denizde ya da plajda kalabilirsiniz.

Su geçirmez boneler oldukça kullanışlı olmakla birlikte yaz tatillerini seven her kadının dolabında bulunması gereken bir bone biçimidir.

 

Nefes Aldıran Boneler

Nefes aldıran boneler söz konusu olduğunda pek çok insan bu tercihi yapar. Kadınlar nefes aldıran boneleri sıklıkla tercih ederken burada en önemli faktör kumaştır. Nefes aldırması gerekiyor ise kumaşlarda en önemli şey pamuklu olmasıdır. Pamuklu kumaşlar tamamen doğal olduğu için çok rahat bir biçimde hava aldırır. Ancak bunun için tamamen pamuk olması önem arz etmektedir. Tamamen pamuk kumaşlar oldukça sağlıklıdır ve görüntü olarak da daha spor bir görüntüye sahip olmaları nedeniyle özellikle günlük hayata çok uygundur. Saatlerce kullanabileceğiniz bir uygunluğa sahiptir. 2021 yeni trend boneler öncelikle olarak rahatlığa sahiptir. Bu rahatlığı sağlayan en iyi şey ise pamuk kumaştır.

 

En Uygun Bone Kumaşı Hangisidir?

En uygun bone kumaşı seçilirken dikkat edilecek unsurların başında mevsim gelmektedir. Mevsimlere göre bone değişimleri yapılmalıdır. Kumaşlar söz konusu odluğunda en az eşarplar kadar bonelere de dikkat edilmelidir. Bu sayede saçınız bazı dönemler nefes alırken bazı dönemlerde de korunur ve herhangi bir sıkıntı yaşanmaz. İpek, şifon gibi kumaşlara sahip boneler özellikle özel günler için tercih edilmektedir. Buna saten kumaşlara sahip boneler de eşlik edebilmektedir. Parlak ve şık görüntüsü ile en uygun özel gün bone kumaşları bunlardır. Yazın keten boneler de tercih edilmektedir.

Özellikle 2021 yeni trend boneler ilkbahar-yaz döneminde keten kumaşı sıklıkla görürüz ve saçın nefes almasını sağlayan rahat bir kumaştır.

 

En Çok Tercih Edilen Bone Renkleri Nelerdir?

2021 yeni trend boneler ve renkleri oldukça çeşitlidir. Özellikle son 10 seneye kadar boneler tek renk ve farklı tasarımlara kapalı iken günümüzde boneler çok daha çeşitlidir. Özellikle rengarenk boneler dikkatimizi çeker. Tasarım boneler de son yıllarda oldukça popüler olmuştur. Son yıllara kadar boneler sadece eşarp ve şal altına takılan ve saçı göstermemek adına kullanılan parçalar iken günümüzde sadece boneler tek başlarına kullanılarak aslında çok daha farklı bir tarzın oluşmasına sebebiyet vermişlerdir. Boneler tesettür modasının bir parçasıdır. Ancak eskiden sadece bir parça iken günümüzde temel öğelerinden biri haline gelmiştir.

Bonelerde renk çeşidi eskiden siyah, beyaz veya krem rengi gibi renklere sahipken günümüzde boneler ayrı ayrı özel tasarımlara sahiptir. Her bir bonede pek çok desen görebilmek mümkündür. Bunlar geometrik motifler olabildiği gibi aynı zamanda bitkisel motifleri de sıklıkla görmek mümkündür. Özellikle kışın kullanılan bonelerde az az geometrik motifler görürken yazın kullanılan boneler daha açık renktir ve çiçekli desenlere sıklıkla rastlarız. 2021 yeni trend boneler oldukça şıktır ve tasarımları her giysiye uygun biçimde oldukça çeşitlidir.