Kış aylarını geride bıraktığımız bu günlerde tercihini tesettür giyimden yana yapan kadınlar için bahar aylarında özel seçenekler var. 2020’nin bahar aylarında yeni kombin seçenekleri ile mevsimin enerjisini yansıtmak zor olmayacak. 

Kış aylarından itibaren 2020 İlkbahar aylarına hazırlık yapan tasarımcılar, yenilikleri bu aylara sakladı. Tesettür giyimin öncüsü olan birçok markada bu yenilikleri görebilmeniz mümkün. Evde, iş yerinde ya da özel davetlerde tercih edebileceğiniz birçok tasarım, sizler için hazırlandı.  Şimdi sizlerle ilkbahar ayları için öne çıkan kombin önerilerini paylaşacağız. Bu önerileri kendi yüz tipi ve vücut yapınıza göre farklılaştırabilir ve ek aksesuarlar kullanarak daha zengin bir hale getirebilirsiniz.  

Şifon Kumaş Tasarımlar 

2020 tesettür giyim modasının öne çıkan kıyafeti, şifon kumaş tasarımlar olacak. Geçtiğimiz yıllarda ilk örneklerini veren bu tasarım, bu yıl daha farklı renk ve kumaş tercihleriyle parlamanızı sağlayabilir. 

Şifon kumaşların ince yapısı, kalitesi ve enerjisi bahar aylarında harika kombinler oluşturmanıza yardımcı olabilir. Abiye, pantolon ya da etek satın alırken şifon seçenekleri değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Gardırobunuzda mutlaka birkaç parça şifon bulundurarak baharın tazeliğini bu tasarımlarla birleştirin. 

İnce Yapılı Feraceler 

Osmanlı’dan bu yana geleneksel bir giyim tarzı olan feraceler, bu yıl daha ikonik bir hal alıyor. Üstelik ince yapılı bu kumaşlar terleme yapmıyor, sizlere konforlu bir kullanım sağlıyor. Tek parça olarak kullanabileceğiniz bu tasarımlar özellikle gündelik yaşamda size konfor ve şık bir görünüm vadediyor.  

Geçtiğimiz yıllardan bu yana daha sık bir şekilde rastladığımız ferace tasarımlar, bahar aylarının öne çıkan kombin tercihi olabilir. Yüzlerce farklı renk ve tasarıma sahip olan bu kıyafeti en az bir ya da birkaç kez deneyin, farkı anlayacaksınız. 

Minimalist Tasarımlar 

Genç kadınlar için şimdi minimalist tasarımlar denemenin tam sırası! İkili kombinler oluşturarak iş yerinde ya da okulda şık bir görünüm elde etmek ve konforlu hissetmek mümkün. Kumaş pantolon-abiye, pantolon-gömlek tercihlerinizi yaparken konforu önceleyin ve rahat bir kullanım sağlayın. Dinamik, canlı renkler ve ince kumaşlar minimalist kombinler yaratmanızı sağlayabilir.